marți, 22 septembrie 2015

Daca vrei sa te insori vreodata, fa-i cunoscut zilnic femeii de langa tine faptul ca o vrei alaturi pentru toata viata. Fa-i cunoscut acest lucru in toate formele posibile. Fa-i clar acest aspect prin intermediul tuturor formelor de limbaj posibile.
            Ea, daca te iubeste cu adevarat va ramane alaturi de tine chiar daca intr-o zi imporanta vei uita sa-i aduci flori. Ea te va iubi neconditionat chiar si atunci cand nimeni nu o va face pentru ca i-ai respins deja pe restu’ care o faceau.
Menajeaza-ti femeia pe cat posibil; nu o implica in toate muncile domestice pe care gandirea ta traditionalista presupune ca ea sa le faca. Ajut-o chiar si atunci cand nu vrea si chiar daca nu vei vedea recunostinta pe loc, cu timpul aceasta isi va face aparitia.
Iubeste-o pe femeia care greseste. Poate e neatenta uneori, poate e obosita, dar niciodata nu ti-ar face rau, niciodata nu ti-ar distruge obiectele dragi voit. Ea daca vrea sa distruga ceva, ar lua ceva si mai de pret pentru tine.
Iubeste-o pe femeia care te face sa zambesti. Priveste atent pozele si vezi alaturi de cine zambesti mai mult, daca zambesti alaturi de ea, iubeste-o si mai tare si fa-o sa zambeasca si mai mult decat tine.
Casatoreste-te corect! Nu alege sa-ti pierzi anii sau chiar viata nefericit. Alege femeia care chiar si dupa ce ai suparat-o nu se poate abtine sa nu-ti zambeasca, ea e femeia care te iubeste! Multumeste-i zilnic pentru existenta ei, multumeste-i zilnic pentru tot ce face pentru tine. Multumeste-i zilnic pentru sustinere, incredere, dragoste, atentie si mai ales pentru sinceritate. Multumeste-i pentru sinceritate pentru ca astazi este darul cel mai greu de obtinut. Ea va fi sincera cu tine chiar si atunci cand sinceritatea ei nu va fi prea favorabila pentru tine



Daca vrei sa-ti iei o femeie, nu-ti lua o femeie pentru care sa fi construit un viitor, i-ati o femeie care sa vrea sa construiti un viitor impreuna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu