duminică, 13 februarie 2011

Ma inspir si eu din seriale,fotografii,piese nu prea cunoscute dar apreciate, uneori chiar si din viata de zi cu zi; cum ar fi astazi.

Soare,cald,lift,intersectie,masina 102,ochelari de soare,multe persoane mai mult sau mai putin cunoscute, EL, doar el, ea si iubitul ei, restul, fara importanta, comitetul de primire din pacate absent (ii duceam dorul cei drept:))), din nou lift; de data aceasta destinatia era etajul 7, "mama", "tata", doua genti ("fetele au orice in geanta", zicea cineva acum ceva timp), masina 313, tineretului, ce comun suna:|.

Plictiseala? Nicidecum!

Dupa cum spuneam, soare, cald, etc, o zi favorabila iesitului la o samanta,o fitosica, pupicei si glume de prost gust pentru unii.
Un alergat dupa masina 232 cu una de 53 de kg in brate nu.i lucru prea usor:-<

ABsolut fabulos si senzational, mai ceva ca simona!

Ce ziceam la inceput? Aaaaa, da, ma inspira cateodaa unele piese ale artistilor nu prea cunoscuti, imaginile din diferite seriale, sau serialul in sine sa scriu. Nu stiu motivul, dar tot ce stiu este ca ador sa.mi exprim trairile, ma incita, ma face sa scriu mult, pana ajung sa raman fara inspiratie:|.

Jurnal? Chiar deloc, dar se incheie cu o parte din jurnalul cuiva...Shhhht, nu se spune! Urasc femeile care nu stiu ce vor...sunt asa, nelalocul lor, uitate de lume si de timp, fara prieteni, fara spatiu, dar totusi au. Pentru ce sa.ti pierzi viata cand poti sa ti.o faci?